Csocsán Gyula, cégünk alapítója, Budapesten diplomázott a Pénzügyi és Számviteli Főiskola külkereskedelmi szakán, mint közgazdász. Németül és angolul beszél.

Pályafutását a Magyar Hitel Bank Nemzetközi Igazgatóságán kezdte, illetve rövid ideig a Széchenyi István leánybank hitelezési osztályán is dolgozott.

A rendszerváltást követően – egy újsághirdetésre jelentkezve – az akkor alakuló Porsche Hungaria értékesítési csapatába került, majd néhány hónap elteltével az új Deák téri Autószalon vezetője lett. Mikor később a cég elhagyása mellett döntött, már három telephely 13 értékesítője tartozott a felügyelete alá.

1993-tól a Kärcher Hungaria képviseleti irodájának vezetője, majd a magyar cég megalapításától a cég megbízott vezetője. Két éven belül a cég forgalma nyolcszorosára nőtt, a létszám a kezdeti háromról nyolcra szaporodott.

1995 januárjában egy fejvadász közreműködésével az IFEX Tűzvédelmi Kft ügyvezető igazgatója lett. Ez a 20 fős cég a cég tulajdonosának világszabadalmai alapján gyárt kézi tűzoltó készülékeket és beépített ipari tűzvédelmi rendszereket.

Időközben a Porsche Hungaria ügyvezető, Szórád József hívásának engedve visszatért a céghez, ahol 1996-tól humánpolitikai és oktatási igazgató volt, s egyúttal az ingolstadti Audi AG magyarországi értékesítési trénere.

1998-ban egy üzleti partnerével közösen megalapította a Fidelitas Consultatio tanácsadó céget, mely értékesítők kiválasztására és képzésére specializálta tevékenységét.

1999-ben a két partner szétválásakor alakult meg jelenlegi formájában a Csocsán fivérek Vezetői Tanácsadó Iroda. A cég fő tevékenységi területe az értékesítési és vezetői képzések.

2014 óta a Volkswagen gyár hivatalos magyarországi trénere (Certified Volkswagen Sales Trainer és Product Genius Trainer).

Az Info Rádió Karrier humánerőforrás magazinjának riportja Csocsán Gyula ügyvezetővel a
Képzelőerőletetés – Kreativitási tréningről:

 

Comments are closed.