A TOP100 adatbank segítségével egyesítjük az adatbankos keresés gyorsaságát és pénzügyi feltételeit a hirdetéses keresés hatékonyságával.

A TOP100 adatbank ugyanis nem a más keresésekből megmaradt, ki nem választott személyeket tartalmazza, hanem az egyes szakmák “ugrásra kész” legjobbjait, akik kifejezetten az adatbankos hirdetésekre jelentkeznek.

Az adatbankba jelentkezők mind átesnek cégünknél az első interjún, így az első bemutatásokra a személyiségprofil felvételét követően akár 3 – 5 napon belül sor kerülhet. Amennyiben a cég döntési struktúrája is kellően gyors, az új munkatárs a Megbízási szerződés aláírását követően már akár 2 – 3 héttel a Megbízónál dolgozhat.

Itt küldheti el az Önéletrajzát

Az általunk elvégzett feladat

Díjazásunk tartalmazza a TOP100 ADATBANK megfelelő jelöltjeinek leválogatását, az interjúk elkészítését és (igény esetén) a megfelelő pályázók személyes bemutatását a Megbízónál.

Díjazásunk

A szolgáltatási díj a felvett munkavállaló várható éves bruttó fizetésének 20 %-a + ÁFA, 30 napos kizárólagosság biztosítása esetén 17 %-a + ÁFA, mely egyszeri alkalommal fizetendő sikerdíj. A sikerdíj kifizetésére csak abban az esetben kerül sor, ha a bemutatott jelöltek közül a Megrendelő valamelyiket alkalmazza.

Garancia

A Csocsán fivérek Vezetői Tanácsadó Iroda alap esetben 90 naptári napig, 800.000 Ft + ÁFA szolgáltatási díj felett 180 naptári napig garanciát vállal az általa kiközvetített személyért. Egy adott pozíció esetében a harmadik sikertelen garanciális keresést követően a Megrendelő az újabb keresés helyett kérheti a sikerdíj teljes visszatérítését.

Ha szeretné megismerni részletesen a garanciális feltételeket, illetve a szerződés egyéb részleteit, készséggel állunk rendelkezésére a “Rólunk” menüpontban megtalálható telefonszámokon, vagy a lap alján található e-mail címen.

 

Comments are closed.