Az általunk elvégzett feladat

Díjazásunk tartalmazza a jelöltek megkeresésének a költségét, az interjúk elkészítését, a váltásra nem hajlandó jelöltekkel folytatott beszélgetés ledokumentálását és (igény esetén) a váltásra hajlandó pályázók személyes bemutatását a Megbízónál.

Díjazásunk

A szolgáltatási díj két részből áll, egy fix alapdíjból és a sikerdíjból.

A fix alapdíj a személyiségprofilban meghatározott várható éves bruttó fizetés 2 %-a + ÁFA megkeresett jelöltenként, mely egyszeri alkalommal fizetendő díj. A fix alapdíj kifizetésére abban az esetben is sor kerül, ha a listában szereplő jelöltek közül senkivel nem sikerül a Megrendelőnek megállapodnia.

A sikerdíj kifizetésére csak abban az esetben kerül sor, ha a Megbízó a felkutatott jelöltek valamelyikével megállapodik. A sikerdíj mértéke a felvett munkavállaló várható éves bruttó fizetésének 25 %-a + ÁFA, melyből az alapdíj levonásra kerül. Amennyiben a fix alapdíj meghaladja a sikerdíj összegét, sikerdíj nem kerül kiszámlázásra.

Garancia

A Csocsán fivérek Vezetői Tanácsadó Iroda alap esetben 90 naptári napig, 800.000 Ft + ÁFA szolgáltatási díj felett 180 naptári napig garanciát vállal az általa kiközvetített személyért. Egy adott pozíció esetében a harmadik sikertelen garanciális keresést követően a Megrendelő az újabb keresés helyett kérheti a sikerdíj teljes visszatérítését.

Ha szeretné megismerni részletesen a garanciális feltételeket, illetve a szerződés egyéb részleteit, készséggel állunk rendelkezésére a “Rólunk” menüpontban megtalálható telefonszámokon, vagy a lap alján található e-mail címen.

 

Comments are closed.