Az általunk elvégzett feladat

Díjazásunk tartalmazza a hirdetések megírásának költségét, az önéletrajzok begyűjtését és leválogatását, az interjúk elkészítését és (igény esetén) a megfelelő pályázók személyes bemutatását a Megbízónál.

Díjazásunk

A szolgáltatási díj a felvett munkavállaló várható éves bruttó fizetésének 25 %-a + ÁFA, mely két részből áll: az alapdíjból és a sikerdíjból. A szolgáltatási díjat a következő ütemezés szerint kell kiegyenlíteni: a várható díj első negyede alapdíjként a munka megkezdésekor, második negyede alapdíjként a jelöltek bemutatását követően, harmadik negyede sikerdíjként a munkába álláskor és negyedik negyede sikerdíjként a garanciális időszak leteltekor. A sikerdíj kifizetésére csak abban az esetben kerül sor, ha a bemutatott jelöltek közül a Megrendelő valamelyiket alkalmazza.

Garancia

A Csocsán fivérek Vezetői Tanácsadó Iroda alap esetben 90 naptári napig, 800.000 Ft + ÁFA szolgáltatási díj felett 180 naptári napig garanciát vállal az általa kiközvetített személyért. Egy adott pozíció esetében a harmadik sikertelen garanciális keresést követően a Megrendelő az újabb keresés helyett kérheti a sikerdíj teljes visszatérítését.

Ha szeretné megismerni részletesen a garanciális feltételeket, illetve a szerződés egyéb részleteit, készséggel állunk rendelkezésére a “Rólunk” menüpontban megtalálható telefonszámokon, vagy a lap alján található e-mail címen.

 

Comments are closed.